Ravintolasiivous

Ravintolasiivouspalvelumme kattavat kaikenlaiset ravintolat yökerhoista ja ruokaravintoloista kahviloihin. Tarjoamme ylläpitosiivouksen lisäksi tiskauspalvelua, päivystyssiivousta, sekä keittiötilojen siivousta. Teemme tarvittaessa myös remonttien jälkeiset suursiivoukset, sekä keittiöiden suursiivoukset.

Meiltä saat järkevän kokonaispaketin ravintolasi puhtaanapitoon. Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden kokemus ravintolasiivouksesta ja asiakkainamme on kaikenkokoisia ravintoloita suurista yökerhoista pienempiin ruokaravintoloihin ja pubeihin. Räätälöimme palvelumme aina yhdessä asiakkaan kanssa niin, että kokonaisuudesta tulee juuri asiakkaan tarpeeseen sopiva.

Kokonaisvaltaista palvelua

Ravintoloiden ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamamme lisäsiivouspalvelut on kehitetty asiakkaiden avuksi, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Päivystyssiivouspalvelumme pitää tilat siistinä ravintolan tai yökerhon ollessa auki. Ruokaravintolassa keittiön siivous- ja tiskauspalvelumme helpottavat ravintolahenkilökunnan arkea ja pitävät heidän työympäristönsä siistinä. 

Laaduntuottokykymme on sertifioitu

Palvelumme korkea laatu on yksi yrityksemme toiminnan avaintekijöistä ja sen toteutumista valvomme järjestelmällisen laadunseurannan avulla. Yrityksellemme on myönnetty vuonna 2010 Clean Card-laatusertifikaatti, joka on puhtauspalveluyrityksen laaduntuottokykyä osoittava todistus.

Laatusertifikaatin myötä olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme jatkuvasti laatunäkökohdat huomioiden. Seuraamme palveluidemme laatua muun muassa säännöllisellä omavalvonnalla, yhdessä asiakkaan kanssa tehtävillä laatukierroksilla sekä vuosittain teetettävillä asiakastyytyväisyyskyselyillä. Tärkeä osa laadukasta palveluamme on nopea reagointi poikkeamatilanteisiin. Tämän mahdollistaa ympärivuorokautinen tavoitettavuutemme vuoden jokaisena päivänä.

Ravintolasiivous ympäristö huomioon ottaen

Ympäristöstä huolehtiminen on luonnollinen osa yrityksemme arkea. Ympäristöperiaatteemme perustuvat kestävään kehitykseen ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassamme. Ympäristöohjelmamme perustana on uusien ympäristöystävällisten innovaatioiden hyödyntäminen toiminnassamme sekä jo käytössä olevien menetelmien jatkuva kehittäminen.

Pyrimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löytämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja siivoukseen ja kiinteistöhuoltoon liittyvissä asioissa - myös ravintolasiivouksessa. Rakennamme parhaillaan Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää.

Pyydä tarjous !